显示标签为“199-01 examen”的博文。显示所有博文
显示标签为“199-01 examen”的博文。显示所有博文

2014年10月1日星期三

Dernières Riverbed 501-01 199-01 examen pratique questions et réponses

Le test Riverbed 501-01 est très important dans l'Industrie IT, tous les professionnels le connaîssent ce fait. D'ailleur, c'est difficile à réussir ce test, toutefois le test Riverbed 501-01 est une bonne façon à examiner les connaissances professionnelles. Un gens avec le Certificat Riverbed 501-01 sera apprécié par beaucoup d'entreprises. Pass4Test est un fournisseur très important parce que beaucoup de candidats qui ont déjà réussi le test preuvent que le produit de Pass4Test est effectif. Vous pouvez réussir 100% le test Riverbed 501-01 avec l'aide de Pass4Test.

Pass4Test, où vous pouvez trouver les conseils et les documentations de test Certification Riverbed 199-01, est un siteweb remarquable offrant les données à préparer le test IT. Les documentations partiels et les mis en nouveau sont offerts gratuitement dans le site de Pass4Test. D'ailleurs, nos experts profitent de leurs expériences et leurs efforts à lancer sans arrêts les Q&A plus proches au test réel. Vous allez passer votre examen plus facile.

La population de la Certification Riverbed 501-01 est très claire dans l'Industrie IT. Pass4Test se contribue à vous aider à réussir le test, de plus, un an de la mise à jour gratuite pendant est gratuite pour vous. Pass4Test sera le catalyseur de la réalisation de votre rêve. Pour le succès demain, Pass4Test est votre von choix. Vous serez le prochain talent de l'Indutrie IT sous l'aide de Pass4Test.

Code d'Examen: 501-01
Nom d'Examen: Riverbed (Riverbed Certified Solutions Associate - Storage Delivery)
Questions et réponses: 64 Q&As

Code d'Examen: 199-01
Nom d'Examen: Riverbed (Riverbed Certified Solutions Professional)
Questions et réponses: 342 Q&As

Le produit de Pass4Test que vous choisissez vous met le pied sur la première marche du pic de l'Industrie IT, et vous serez plus proche de votre rêve. Les matériaux offerts par Pass4Test peut non seulement vous aider à réussir le test Riverbed 199-01, mais encore vous aider à se renforcer les connaissances professionnelles. Le service de la mise à jour pendant un an est aussi gratuit pour vous.

Dans cette époque glorieuse, l'industrie IT est devenue bien intense. C'est raisonnable que le test Riverbed 501-01 soit un des tests plus populaires. Il y a de plus en plus de gens qui veulent participer ce test, et la réussite de test Riverbed 501-01 est le rêve pour les professionnels ambitieux.

Passer le test Riverbed 501-01, obtenir le Passport peut améliorer la perspective de votre carrière et vous apporter plus de chances à développer votre boulot. Pass4Test est un site très convenable pour les candidats de test Certification Riverbed 501-01. Ce site peut offrir les informations plus nouvelles et aussi provider les bonnes chances à se former davantage. Ce sont les points essentiels pour votre succès de test Certification Riverbed 501-01.

199-01 est un test de Riverbed Certification, donc réussir 199-01 est le premier pas à mettre le pied sur la Certifiction Riverbed. Ça peut expliquer certiainement pourquoi le test Riverbed 199-01 devient de plus en plus chaud, et il y a de plus en plus de gens qui veulent participer le test 199-01. Au contraire, il n'y a que pas beaucoup de gens qui pourrait réussir ce test. Dans ce cas, si vous vous réfléchissez étudier avec une bonne Q&A?

199-01 Démo gratuit à télécharger: http://www.pass4test.fr/199-01.html

NO.1 Can you optimize FTP using Steelhead Mobile?
A. Yes, this is possible on all FTP modes
B. When using active FTP
C. When using passive FTP
D. It is not possible to optimize FTP traffic
E. Only when there is no firewall enabled
Answer: C

Riverbed examen   199-01 examen   certification 199-01

NO.2 Which of the following are Steelhead Mobile Controller alarms? (Select 2)
A. Memory paging
B. Datastore errors
C. Peer version mismatch
D. SSL errors
E. File system full
Answer: A,E

Riverbed examen   certification 199-01   certification 199-01   199-01

NO.3 Why should you use promiscuous mode on each in-path virtual NIC for Virtual Steelhead
appliance? (Select 2)
A. For LAN/WAN Virtual NICs to intercept traffic not destined for the virtual machine
B. This configuration is mandatory for traffic optimization
C. Promiscuous mode is not required
D. Only verbose mode should be configured
E. Only regular mode should be configured
Answer: A,B

Riverbed   199-01 examen   certification 199-01   199-01 examen   199-01
6. What are the possible ways to downgrade a Virtual Steelhead appliance after it has been
upgraded?
A. Remove the upgrade license and restart the virtual Steelhead appliance
B. Reinstall the original model license
C. Reduce the amount of CPU and RAM allocated to the Virtual Steelhead appliance and it will
automatically downgrade at the next startup
D. It is not possible to downgrade after an upgrade
Answer: D

certification Riverbed   199-01 examen   certification 199-01   certification 199-01
7. What deployment type supports fail-to-wire?
A. Physical in-path
B. Virtual in-path
C. Out-of-path
D. Virtual Steelhead appliance
E. Proxy file server
Answer: A

certification Riverbed   199-01 examen   199-01   certification 199-01
8. What information does the OVA package include about the Virtual Steelhead appliance?
(Select 4)
A. Virtual disks
B. CPU
C. Memory
D. License
E. Storage
Answer: A,B,C,E

Riverbed examen   199-01 examen   199-01 examen   certification 199-01   certification 199-01
9. Which of the following features are available with the Virtual Steelhead appliance? (Select 2)
A. RSP
B. HSTCP
C. Fail-to-wire
D. PFS
E. Datastore synchronization
Answer: B,E

Riverbed examen   199-01 examen   certification 199-01   certification 199-01   199-01 examen   199-01
10. What platform is supported by SMC-VE?
A. ESX 3.5
B. ESX 4.0
C. ESX 4.1
D. RSP
E. HyperV
Answer: D

certification Riverbed   certification 199-01   certification 199-01   199-01 examen   certification 199-01
11. What happens to traffic when a Steelhead appliance reports admission control?
A. Traffic will be interrupted
B. The Steelhead stops the interception of new connections for optimization for as long as it is in
admission control
C. This is just a report and the Steelhead will continue to optimize traffic
D. The Steelhead will start optimizing faster any new connections
E. The Steelhead will shut down in less than a minute
Answer: B

certification Riverbed   199-01 examen   certification 199-01
12. Where are SDR references maintained on a Steelhead appliance?
A. Persistent storage
B. USB keys
C. Flash storage
D. RSP partition
E. Configuration file
Answer: A

certification Riverbed   certification 199-01   199-01 examen   certification 199-01   199-01
13. When deploying a Virtual Steelhead appliance, how much extra memory should be allocated
for the extra VMware overhead?
A. 3%
B. 4%
C. 5%
D. 10%
E. 2%
Answer: C

Riverbed examen   199-01   199-01   certification 199-01
14. You can monitor your Steelhead appliance disk performance using which reports? (Select 2)
A. Data Store Cost
B. Data Store Performance
C. Disk Load
D. SDR Hit
E. Disk Pressure
F. Disk Alarm
Answer: A,C

certification Riverbed   199-01 examen   199-01
15. What of the following are true when deploying the Virtual Steelhead appliance? (Select 2)
A. Only use 10 Gbps link
B. Never reserve virtual CPU
C. Do not over provision physical RAM
D. Always use SSD drives
E. Do not share physical NICs
Answer: C,E

Riverbed examen   certification 199-01   199-01

NO.4 The amount of memory required for Steelhead Mobile installation varies between 81 MB to
228 MB.What is the reasons for the variation?
A. Number of TCP connections
B. Types of application
C. Datastore size
D. Bandwidth
E. All of the above
Answer: C

certification Riverbed   certification 199-01   199-01   199-01 examen   199-01   certification 199-01

NO.5 When upgrading a Virtual Steelhead appliance, what steps can be taken to preserve the
existing datastore?
A. When upgrading a Virtual Steelhead appliance, it is not possible to preserve the existing
datastore
B. Detach the existing datastore and re-attach to the new Virtual Steelhead appliance
C. Run vMotion and move the datastore to a different ESX host before performing the upgrade and
then bring it back afterwards
D. Move the existing datastore to an NFS share and move it back after the upgrade
Answer: A

certification Riverbed   199-01 examen   199-01 examen   certification 199-01   199-01 examen

2014年5月25日星期日

Guide de formation plus récente de Riverstone 101-01 199-01

Pass4Test a une équipe se composant des experts qui font la recherche particulièrement des exercices et des Q&As pour le test certification Riverstone 101-01, d'ailleurs ils peuvent vous proposer à propos de choisir l'outil de se former en ligne. Si vous avez envie d'acheter une Q&A de Pass4Test, Pass4Test vous offrira de matériaux plus détailés et plus nouveaux pour vous aider à approcher au maximum le test réel. Assurez-vous de choisir le Pass4Test, vous réussirez 100% le test Riverstone 101-01.

Si vous faites toujours la lutte contre le test Riverstone 199-01, Pass4Test peut vous aider à résoudre ces difficultés avec ses Q&As de qualité, et atteindre le but que vous avez envie de devenir un membre de Riverstone 199-01. Si vous avez déjà décidé à s'améliorer via Riverstone 199-01, vous n'avez pas aucune raison à refuser Pass4Test. Pass4Test peut vous aider à passer le test à la première fois.

Pass4Test est un site particulier d'offrir la formation à propos de test Certification IT. C'est un bon choix pour vous aider à réussir le test Riverstone 199-01. Pass4Test offre toutes les informations et les documentations plus nouvelles qui peut vous donner plus de chances à réussir le test.

Code d'Examen: 101-01
Nom d'Examen: Riverstone (Riverbed Certified Solutions Associate)
Questions et réponses: 166 Q&As

Code d'Examen: 199-01
Nom d'Examen: Riverstone (Riverbed Certified Solutions Professional)
Questions et réponses: 276 Q&As

Pass4Test vous promet de vous aider à passer le test Riverstone 101-01, vous pouvez télécharger maintenant les Q&As partielles de test Riverstone 101-01 en ligne. Il y a encore la mise à jour gratuite pendant un an pour vous. Si vous malheureusement rater le test, votre argent sera 100% rendu.

Pass4Test peut non seulement vous aider à réussir votre rêve, mais encore vous offre le service gratuit pendand un an après vendre en ligne. Q&A offerte par l'équipe de Pass4Test vous assure à passer 100% le test de Certification Riverstone 101-01.

199-01 Démo gratuit à télécharger: http://www.pass4test.fr/199-01.html

NO.1 What does CIFS transparent prepopulation require in order to be configured? (Select 3)
A.Join Windows Domain
B.Remote Shared Path
C.Credentials
D.Schedule
E.Data Center Steelhead IP
Answer:BCD

certification Riverstone   199-01 examen   certification 199-01   199-01 examen   199-01 examen

NO.2 Data for inactive flows will get exported to a NetFlow collector after 15 seconds of flow inactivity. In order
to reduce the amount of traffic sent across the WAN, you would like to increase this value to 1 minute.
Which of the following CLI commands can be used to change the export timer for inactive flows to 1
minute? (Hint: Use the calculator)
A.ip netflow inactive_to 60
B.ip flow-setting inactive_to 60
C.ip netflow inactive_to 1
D.ip flow-setting inactive_to 1
E.The export time of 15 seconds cannot be changed
Answer:B

Riverstone examen   certification 199-01   certification 199-01   certification 199-01

NO.3 A customer would like to convert the Steelhead appliance into an ingress DiffServ node.Prior to that,
the router was playing this role and it has the following QoS policy:
policy-map riverbed
class voip
priority percent 10
!
class mission-critical5
bandwidth percent 30
random-detect
!
class transactional
bandwidth percent 20
random-detect
!
class class-default
fair-queue
random-detect
!
Which of the following commands correctly define the mission-critical class as well as classify optimized
traffic from the 192.12.12.0/24 subnet destined to the 192.13.13.0/24 port 8080 into the class? (Select 2)
A.qos classification class add class-name mission-critical priority realtime min-pct 10
B.qos classification class add class-name mission-critical priority interactive min-pct 10
C.qos classification class add class-name mission-critical priority interactive min-pct 30
D.qos classification rule add rulenum 2 class-name mission-critical traffic-type passthrough source subnet
192.12.12.0/24 port all destination subnet 192.13.13.0/24 port 8080
E.qos classification rule add rulenum 2 class-name mission-critical traffic-type optimized source subnet
192.12.12.0/24 port all destination subnet 192.13.13.0/24 port 8080
Answer:CE

Riverstone examen   199-01   certification 199-01   199-01 examen   certification 199-01   199-01 examen

NO.4 What are the available interfaces to use for NetFlow export on a Steelhead appliance with a 4-port
card? (Select 2)
A.WAN0_0
B.WAN1_0
C.Primary
D.LAN0_0
E.AUX
Answer:CE

Riverstone   199-01 examen   199-01 examen

NO.5 What value (in hexadecimal) is added to the TCP option field by the client-side Steelhead appliance
during auto-discovery?
A.0x76
B.0xFC
C.0x4C
D.0xEC
Answer:C

Riverstone   199-01 examen   199-01 examen   certification 199-01

NO.6 A customer would like to convert the Steelhead appliance into an ingress DiffServ node. Prior to that,
the router was playing this role and it has the following QoS policy:
policy-map riverbed
class voip
priority percent 10
!
class mission-critical
bandwidth percent 30
random-detect
!
class transactional
bandwidth percent 20
random-detect
!
class class-default
fair-queue
random-detect
!
Which of the following commands best defines the transactional class as well as classify all traffic from
the 192.16.16.0/24 subnet destined to the 192.17.17.0/24 port 3300 into the class? (Select 2)
A.qos classification class add class-name transactional priority business min-pct 20
B.qos classification class add class-name transactional priority low min-pct 20
C.qos classification class add class-name transactional priority interactive min-pct 30
D.qos classification rule add class-name transactional traffic-type optimized source subnet
192.16.16.0/24 port all destination subnet 192.17.17.0/24 port all rulenum 1
E.qos classification rule add class-name transactional traffic-type all source subnet 192.16.16.0/24 port all
destination subnet 192.17.17.0/24 port 3300 rulenum 3
Answer:AE

certification Riverstone   certification 199-01   certification 199-01   certification 199-01

NO.7 Which of the following QoS mechanisms are supported in the Steelhead appliance? (Select 4)
A.NBAR
B.Traffic Shaping
C.Prioritization
D.Classification
E.Marking
Answer:BCDE

certification Riverstone   199-01 examen   199-01

NO.8 Asymmetric Route Detection configured on the client-side Steelhead appliance examines which of the
following TCP flags to determine if route asymmetry has occurred?
A.RST
B.FIN
C.PSH
D.URG
Answer:A

Riverstone examen   199-01 examen   certification 199-01