2013年10月12日星期六

IBM 00M-667, de formation et d'essai

Vous avez aussi la possibilité à réussir le test IBM 00M-667. Pass4Test offre la service de la mise à jour gratuite pendant un an. Si vous échouez le test, votre argent sera tout rendu. Maintenant, vous pouvez télécharger la partie gratuite prendre examinser la qualité des produits de Pass4Test.

Est-ce que vous vous souciez encore pour passer le test IBM 00M-667? Pourquoi pas choisir la formation en Internet dans une société de l'informatique. Un bon choix de l'outil formation peut résoudre le problème de prendre grande quantité de connaissances demandées par le test IBM 00M-667, et vous permet de préparer mieux avant le test. Les experts de Pass4Test travaillent avec tous efforts à produire une bonne Q&A ciblée au test IBM 00M-667. La Q&A est un bon choix pour vous. Vous pouvez télécharger le démo grantuit tout d'abord en Internet.

Avec la version plus nouvelle de Q&A IBM 00M-667, réussir le test IBM 00M-667 n'est plus un rêve très loin pour vous. Pass4Test peut vous aider à réaliser ce rêve. Le test simualtion de Pass4Test est bien proche du test réel. Vous aurez l'assurance à réussir le test avec le guide de Pass4Test. Voilà, le succès est juste près de vous.

Code d'Examen: 00M-667
Nom d'Examen: IBM (IBM Mobile Foundation Enterprise Sales Mastery Test v1)
Questions et réponses: 43 Q&As

On peut télécharger quelques parties de Q&A gratuites dans le site Pass4Test à propos de test Certification IBM 00M-667. Vous pouvez tester notre fiabilité via le démo. Choisir Pass4Test, c'est-à-dire que vous êtes proche d'un pic ensuite de l'Industrie IT.

00M-667 Démo gratuit à télécharger: http://www.pass4test.fr/00M-667.html

NO.1 Which of the following pro/con statement(s) best represents the characteristics of developing
a
fully native mobile application?
A. Pro - limited user experience / Con - short development cycles
B. Pro - engaging user experience / Con - inefficient and costly development for multiple devices
C. Pro - simple development effort / Con - applications are more secure
D. All of the above.
Answer: B

certification IBM   certification 00M-667   00M-667   00M-667 examen
6. In addition to traditional mobile device management which capabilities are included in IEM for
Mobile Devices?
A. An integrated security and compliance picture for all devices.
B. Integration with related IT systems such as asset management, service desk, and security
intelligence.
C. A unique, highly scalable architecture that allows instant delivery of new capabilities.
D. All of the above
Answer: A

IBM   00M-667   00M-667 examen   certification 00M-667   00M-667 examen
7. What is the main challenge associated with the “bring your own device” (BYOD) trend?
A. Companies want their employees to use issued devices so budget is not wasted.
B. IT is expected to support personal devices and their access to sensitive back-end systems.
C. HR wants to avoid employees bringing status symbols to work.
D. Companies don't want employees using social applications at work.
Answer: B

IBM   00M-667 examen   00M-667 examen   00M-667 examen   certification 00M-667
8. What is a hybrid mobile application?
A. An eco-friendly application that runs on electrical power and is overpriced for its value
B. An application that is developed by two separate teams integrating server-side and client-side
assets respectively
C. An application that is developed using both native and web-based coding languages
D. A mobile web application developed using JavaScript
Answer: C

IBM examen   00M-667   00M-667 examen   00M-667   00M-667
9. What is Cast Iron used for?
A. Simple and rapid Cloud application integration projects
B. Connecting Cloud and On Premise applications
C. Data migration and Data Synchronization
D. All of the above
Answer: B

IBM   00M-667   00M-667
10. Why is Cast Iron preferred over coding for clients or business?
A. Reduced Labor Costs: The hidden costs of custom code are revealed over time for maintaining
and changing integrations.
B. Custom code is point-to-point and thus not scalable over time.
C. Custom code does not provide visibility into what is working or broken.
D. All of the above
Answer: A

IBM   00M-667   00M-667   00M-667 examen   00M-667   00M-667

NO.2 What added benefit is there to the IBM Worklight Mobile Platform compared to in-house
mobile
development?
A. IBM Worklight provides a middleware services layer.
B. IBM Worklight provides Optimization capabilities.
C. IBM Worklight provides multiple features to address enterprise security requirements.
D. All of the above
Answer: D

IBM   00M-667 examen   00M-667   00M-667 examen

NO.3 Which customer scenario represents the most ideal prospect for IBM Worklight Platform?
A. The customer that wants a pure native application and is looking to their digital design agency,
that built their ecommerce website, to now build their mobile application
B. The customer that is looking for a solution to help build mobile hybrid applications in house by
their web development team
C. The customer that believes they do not need a presence on commercial App Stores and just
wants a server side mobile web experience for their customers
D. The customer that is looking for a simple single app for a single device for its internal
employees
Answer: B

certification IBM   certification 00M-667   00M-667 examen

NO.4 IBM Endpoint Manager (IEM) provides:
A. Unified endpoint device management
B. Single point of control and visibility
C. Reduced hardware and administrative costs
D. All of the above
Answer: C

IBM   certification 00M-667   00M-667 examen   00M-667 examen

NO.5 Which scenario is NOT a strong use cases for IBM Worklight?
A. A bank looking to deploy one application for millions of customers
B. A global financial organization who wants to deploy 10 applications for different lines of
business
C. A technical conglomerate that wants to build 50 applications but has tight control over their
branding and security processes
D. A company that wants to support legacy rugged Windows CE/ 6.5 devices
Answer: D

certification IBM   00M-667 examen   certification 00M-667   00M-667   00M-667

Si vous voulez ne se soucier plus à passer le test IBM 00M-667, donc vous devez prendre la Q&A de Pass4Test comme le guide d'étude pendant la préparation de test IBM 00M-667. C'est une bonne affaire parce que un petit invertissement peut vous rendre beaucoup. Utiliser la Q&A IBM 00M-667 offerte par Pass4Test peut vous assurer à réussir le test 100%. Pass4Test a toujours une bonne réputation dans l'Industrie IT.

没有评论:

发表评论